27 Ocak 2013 Pazar

Transfer Döneminin ardından 4 Büyükler

Transfer dönemi bazı takımlar için çok verimli geçerken bazı takımlar için kısır geçti. Dikkat çeken transferleri Galatasaray gerçekleştirdi. Taraftar 1 yıldız beklerken 2 yıldız oyuncu birden transfer etti. Orta sahaya Sneijder takviyesinin ardından forvet hattına için de elinde Burak Yılmaz,Elmander ve Umut Bulut gibi forvet oyuncuları bulunmasına rağmen Didier Drogba'yı renklerine bağladığı haberleri taraftarlarını heyecanlandırdı. 

Fenerbahçe yünetimi 2 veya 3 oyuncu sözü vermesine rağmen yalnızca Belhanda ile anlaştı. Resmi sözleşme henüz imzalanmamasına rağmen bugün Fas milli takımının afrika kupasından elenmesi ile birlikte transferin birkaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor. İlk maçların ardından Semih Şentürk'ü de transfer olarak değerlendirebilir.

Beşiktaş sol bek arayışlarını Gökhan Süzen ile sonuçlandırdı ve genç oyuncuyu kadrosuna kattı.Başka transfer beklenmezken Brezilyalı futbolcu Dentinho'yu transfer eden Beşiktaş bir sürprize imza attı.

Trabzonspor'da ise bu dönemde en önemli gelişme Şenol Güneş'in istifası oldu.
Tüm bu transferlerin ve gelişmelerin ardından sezonun ikinci yarısında 4 büyüklerin olası kadrolarını ise şöyle görünüyor:


FENERBAHÇE 2012-2013




                                                    BEŞİKTAŞ 2012-2013




                                                TRABZONSPOR 2012-2013





                                                 GALATASARAY 2012-2013



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder